Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Elegance

L

Karrige Metalike Hekuri. E rehatshme, mund ti shtohet ndenjëse sfungjeri. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit. Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

Kodi

AL35547