Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Paris

L

Karrige Hekuri me ndënjese sfungjeri, e vogël dhe e rehatshme. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

50 cm

Gjerësi

50 cm

Lartësi

78 cm

Kodi

AL35518