Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Royal

L

Karrige Metalike Hekuri, E rehatshme me ndënjese sfungjeri, e shkurtër.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

48 cm

Gjerësi

52 cm

Lartësi

65 cm

Kodi

AL35509