Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Aurora

L

Karrige Hekuri per ambiente të jashtme, e pajisur me ndënjëse dhe mbështetëse sfungjeri, e përshtatshme për bare dhe restorante.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

50 cm

Gjerësi

41 cm

Lartësi

75 cm

Kodi

AL35517