image-1

KLASIKE APO MODERNE

SHUMËLLOJSHMËRI

PËRMASASH

image-3

HEKUR-ALUMIN
PVC-BAMBOO ETJ..

LARMI

PËRBERJESH

image-5

PERSONALIZIM PËR ARREDIMIN TUAJ

NGJYRASH

MATERIALESH

next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow

Produkte me cilësi eksporti që konkurojnë me ato Europiane.

Finesë dhe rehati në modele moderne të veçanta

Durueshmëri e lartë si për ambiente të jashtme edhe të brendshme

Alfast shpk

SHUMËLLOJSHMËRI

MoDELESH E NGJYRASH

Modele të reja

Dezajne
QË NDJEKIN MODËN

ALFAST OFRON NJË PËRZGJEDHJE MODELESH ME DEZAJN SIPAS TRENDIT DHE MODËS MË TË FUNDIT.

Nëse dëshironi një arredim të veçantë, relaksues për syrin, dhe që nuk gjendet kudo, plot me detaje inovative të reja, dhe po ashtu shumë të rehatshëm, të sigurtë dhe të fortë, atëherë duhet të zgjidhni Alfast, të shfletoni modelet tona të cilat gjithashtu ndryshojnë herë pas here, apo të vizitoni ekspozitën apo Fabrikën për modele të personalizuara

 

te ne gjeni
  • Cilësi si për Eksport- Mallra me kualitet Europian
  • Veçanti – Modele inovative speciale
  • Personalizim – mundësi zgjedhjeje e personalizim për detajet e Arredimit tuaj