Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Bar Maria

L

Karrige Metalike Hekuri.
E lartë për Bare dhe banake.
E rehatshme me ndenjëse sfungjeri. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

55 cm

Gjerësi

51 cm

Lartësi

110 cm

Kodi

AL35544