Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Duchessa

L

Karrige e rehatshme me strukturë hekuri, ndenjëse e mbështetëse sfungjeri.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi Tapicerie në Varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

50 cm

Gjerësi

54 cm

Lartësi

86 cm

Kodi

AL35504