Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Comodita

L

Karrige e rehatshme me strukturë hekuri, kembë druri, dhe ndënjëse dhe mbështetëse sfungjeri të rehatshme.
E vogël në përmasa dhe me finesë dhe komoditet të veçantë.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

45 cm

Gjerësi

48 cm

Lartësi

88 cm

Kodi

AL35503