Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Maria

L

Karrige Metalike Hekuri. E rehatshme me ndenjëse sfungjeri.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

41 cm

Gjerësi

41 cm

Lartësi

90 cm

Kodi

AL35537