Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Pitagora

L

Karrige Hekuri me formë eliptike sferike, me ndënjëse sfungjeri. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

54 cm

Gjerësi

44 cm

Lartësi

84 cm

Kodi

AL35520