Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Toreador

L

Karrige e rehatshme, me material Metal ose Alumin, me ndenjëse sfungjeri. Me mbështetëse të mbështjellë me litar Bio nga Zhuke Deti. E veçantë.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

52 cm

Gjerësi

52 cm

Lartësi

80 cm

Kodi

AL35507