Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Comfort

L

Karrige me strukturë Hekuri, për ambiente të brendshme dhe të jashtme, me ndenjëse dhe mbështetëse sfungjeri dhe lidhje anësore të veçantë.
Lidhje anesore me lidhese speciale me material miks, neylon puliester, me durueshmëri të veçantë ndaj kushteve atmosferike.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

56 cm

Gjerësi

57 cm

Lartësi

80 cm

Kodi

AL35528