Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Tavolinë Victoria

L

Karrige Metalike Hekuri. Lidhje anesore me lidhese speciale me material miks, neylon puliester, me durueshmëri të veçantë ndaj kushteve atmosferike.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi ngjyrash në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

Kodi

AL35549