Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Tavoline Romika

L

Tavoline hekuri me thurje telash në forma rombike të veçanta, dhe kapak HPL sipas porosisë.
Përmasat e Kapakut mund të zgjidhen sipas porosisë

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

Baza

50 cm

Diametri sipër

60 cm

Lartësi

74 cm

Kodi

AL35533