Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Tavolina Abstract

L

Tavolinë Hekuri, për ambiente të jashtme me material thurje PVC. Rezistente dhe e lehtë.
Format moderne dhe Abstrakte.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

Baza

51 cm

Diametri sipër

69 cm

Lartësi

73 cm

Kodi

AL35529