Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Shezlon Shkëlqimi

L

Shezlon Alumini, me rrjetë PVC e ngopur, i lehtë dhe rezistent.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

Gjatësi

197 cm

Gjerësi

54 cm

Lartësi

30 cm

Kodi

AL35530