Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Shezlon Mykonos

L

Shezlon Alumini me rrjetë pvc e ngopur, me dorezë druri, me nivel të lartë estetik dhe rehatie.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

Gjatësi

200 cm

Gjerësi

66 cm

Lartësi

31 cm

Kodi

AL35532