Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Shezlon Astera

L

Shezlon Alumini, me rrjete PVC e ngopur.
Nivel i lartë rehatie dhe forma të veçanta lineare të lugeta, speciale.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

Gjatësi

200 cm

Gjerësi

66 cm

Lartësi

31 cm

Kodi

AL35531