Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Ndënjëse Dyshe Oslo

L

Ndenjëse Dyshe me strukturë Alumini me thurrje të veçantë PVC.
Rezistente në ambientet e jashtme dhe e rehatshme.
Me PVC me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

70 cm

Gjerësi

125 cm

Lartësi

90 cm

Kodi

AL35535