Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Ndenjëse Dyshe Comfort

L

Dyshe/Divan me strukturë Hekuri, për ambiente të brendshme dhe të jashtme, me ndenjëse dhe mbështetëse sfungjeri dhe lidhje anësore të veçantë. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Lidhje anesore me lidhese speciale me material miks, neylon puliester, me durueshmëri të veçantë ndaj kushteve atmosferike.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

58 cm

Gjerësi

110 cm

Lartësi

80 cm

Kodi

AL35546