Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Lëkundëse Lucia

L

Lëkundëse Lucia, E fortë dhe e rehatshme, për ata që duan të shijojnë rehatinë dhe kënaqësinë e lëkundjes, në shijen e një pijeje apo një libri. Thurur me material special PVC. Mund të pajiset me ndenjëse sfungjeri. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit. Larmi ngjyrash boje apo PVC në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

60 cm

Gjerësi

90 cm

Lartësi

120 cm

Kodi

AL35551