Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Lëkundëse Elisabeta

L

Lëkundëse Elisabeta, E fortë dhe e rehatshme, për ata që duan të shijojnë rehatinë dhe kënaqësinë e lëkundjes, në shijen e një pijeje apo një libri. Thurur me material special PVC. Pajiset me ndenjëse dhe/ose mbështetëse sfungjeri. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit. Larmi copash e ngjyrash tapicerie apo PVC në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

60 cm

Gjerësi

90 cm

Lartësi

120 cm

Kodi

AL35550