Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Victoria

L

Karrige Metalike Hekuri. E rehatshme, mund ti shtohet ndenjëse sfungjeri. Lidhje anesore me lidhese speciale me material miks, neylon puliester, me durueshmëri të veçantë ndaj kushteve atmosferike. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit. Larmi copash e ngjyrash tapicerie e lidhëseje në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa: