Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Unica

L

Karrige Metalike, me këmbe druri, e veçantë dhe unike, ashtu si emri I saj.
E përshtatshme për ambiente të jashtme dhe të brendshme, ndënjëse dhe mbështetëse sfungjer.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

50 cm

Gjerësi

44 cm

Lartësi

86 cm

Kodi

AL35511