Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Tropical

L

Karrige Alumini me thurrje të veçantë PVC.
Rezistente në ambientet e jashtme dhe e rehatshme.
Me PVC me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

48 cm

Gjerësi

51 cm

Lartësi

85 cm

Kodi

AL35527