Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Rhodos

L

Karrige alumini, me rrjetë PVC te ngopur.

Doreza prej druri lisi , ose me dru dhe specifika të tjera të kërkuara nga porositesi.

Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

Gjerësi

56 cm

E Thellë

56 cm

Lartësi

88 cm

Kodi

AL35501