Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Regina

L

Karrige Metalike Hekuri.
E rehatshme me ndenjëse sfungjeri. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

49 cm

Gjerësi

50 cm

Lartësi

97 cm

Kodi

AL35545