Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Practica

L

Karrige Alumini me thurrje PVC.
Rezistente në ambientet e jashtme dhe e rehatshme.
Me PVC me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

52 cm

Gjerësi

53 cm

Lartësi

84 cm

Kodi

AL35522