Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Natalia

L

Karrige-kolltuk e rehatshme me strukturë hekuri dhe ndënjëse dhe mbështetëse sfungjeri.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

54 cm

Gjerësi

57 cm

Lartësi

106 cm

Kodi

AL35505