Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Mini Bar

L

Karrige hekuri me ndënjëse dhe mbështetëse sfungjeri i veshur, për bare dhe banake të ulëta dhe që nuk zë shumë hapësirë.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

46 cm

Gjerësi

43 cm

Lartësi

79 cm

Kodi

AL35534