Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Martina

L

Karrige me strukture Hekuri, dhe nderthurje prej litari biologjik, nga zhuke e detit, material me rehati dhe durueshmeri të madhe.
Model të veçantë. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

41 cm

Gjerësi

42 cm

Lartësi

87 cm

Kodi

AL35540