Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Inovia

L

karrige e rehatshme me strukture hekuri, me forme eliptike si lëvozhgë veze, me ndenjëse dhe mbështetëse sfungjer që garanton rehatinë.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

52 cm

Gjerësi

52 cm

Lartësi

84 cm

Kodi

AL35506