Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Indiana

L

Karrige me strukture Hekuri, dhe nderthurje bamboo.
E rehatshme me ndenjëse dhe mbështetëse sfungjeri.
Model të veçantë. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

45 cm

Gjerësi

52 cm

Lartësi

89 cm

Kodi

AL35543