Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Cuba

L

Karrige me strukture Hekuri, dhe nderthurje bamboo. Model të veçantë.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

40 cm

Gjerësi

43 cm

Lartësi

86 cm

Kodi

AL35539