Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Conica

L

Karrige Alumini me thurrje PVC. Rezistente në ambientet e jashtme dhe e rehatshme.
Me PVC me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

57 cm

Gjerësi

56 cm

Lartësi

83 cm

Kodi

AL35525