Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Complicata

L

Karrige Hekuri ose Alumini, për ambiente të jashtme me material thurje PVC.
Rezistente dhe e lehtë.
Format moderne dhe veçanta. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

60 cm

Gjerësi

52 cm

Lartësi

67 cm

Kodi

AL35516