Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Bari

L

Karrige hekuri me ndënjëse dhe mbështetëse sfungjeri I veshur, për bare dhe banake të ngritur.
E lartë dhe që nuk zë shumë hapësirë.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

45 cm

Gjerësi

43 cm

Lartësi

106 cm

Kodi

AL35519