Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige Alfastina

L

Karrige me strukture hekuri ose alumini, me këmbë druri, ose hekuri në varësi të kerkësave dhe shënimeve specifike nga porositësi. Me ndënjëse të rehatshme sfungjeri.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

E Thellë

47 cm

Gjerësi

53 cm

Lartësi

80 cm

Kodi

AL35502