Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige AL35578

L

Karrige Metalike Hekuri me material Dru.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoritë: Etiketa:

Informacion shtesë

Kodi

AL35578