Disponueshmëria: jo Në gjëndje

Karrige AL35568

L

Karrige me kembe druri.
E rehatshme me ndenjëse sfungjeri. Me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Kategoria: Etiketa:

Informacion shtesë

Kodi

AL35568