Availability: not in Stock

Shezlon Shkëlqimi

L

Shezlon Alumini, me rrjetë PVC e ngopur, i lehtë dhe rezistent.

Email
Categories: Tags:

Additional information

Gjatësi

197 cm

Gjerësi

54 cm

Lartësi

30 cm

Kodi

AL35530