Availability: not in Stock

Karrige Skanderbeg

L

Karrige me strukture hekuri, me krahë druri, dhe ndenjëse dhe mbështetëse sfungjer, me tapiceri të veçantë ose sipas porosisë.

Email
Categories: Tag:

Additional information

E Thellë

49 cm

Gjerësi

49 cm

Lartësi

84 cm

Kodi

AL35541