Availability: not in Stock

Karrige Luana

L

Karrige Hekuri ose Alumini, për ambiente të jashtme me material thurje PVC.
Rezistente dhe e lehtë. Format moderne dhe veçanta.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Categories: Tag:

Additional information

E Thellë

52 cm

Gjerësi

60 cm

Lartësi

84 cm

Kodi

AL35512