Availability: not in Stock

Karrige Geraldina

L

Karrige Metalike Hekuri.
E rehatshme me ndenjëse sfungjeri. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Category: Tags:

Additional information

E Thellë

45 cm

Gjerësi

50 cm

Lartësi

96 cm

Kodi

AL35508