Availability: not in Stock

Karrige Eleonor

L

Karrige Alumini me thurrje PVC. Rezistente në ambientet e jashtme dhe e rehatshme.
Me PVC me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.

Email
Categories: Tag:

Additional information

E Thellë

52 cm

Gjerësi

53 cm

Lartësi

84 cm

Kodi

AL35521