Availability: not in Stock

Karrige Bamboo

L

Karrige me strukture Hekuri, dhe nderthurje bamboo. E veçantë dhe e rehatshme.
Mund ti shtohet ndenjëse sfungjeri.
Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Categories: Tag:

Additional information

E Thellë

49 cm

Gjerësi

49 cm

Lartësi

74 cm

Kodi

AL35538