Availability: not in Stock

Karrige AL35556

L

Karrige Metalike Hekuri e kembe druri.
E rehatshme me ndenjëse sfungjeri. Lyer me bojë elektrostatike, me cilësi të mira duruese dhe me ngjyra sipas kërkesës së porositësit.
Larmi copash e ngjyrash tapicerie në varësi të përzgjedhjes së porositësit.

Email
Categories: Tag:

Additional information

Kodi

AL35556